it Baranya Megyei Szakképzési Centrum Zrínyi Miklós Gimnázium és Szakképző Iskola - 1.program

Hibás objektum

 

    1. Program 2019.01.12-13. Eszék

Az első közös program a két iskola között focipályán jött létre. Iskolánk tanár focicsapata meghívást kapott Andócsi János igazgató úrtól egy országos rendezvényre, a 60 Éven Felüliek Országos Verseny Sorozatára, melyen a magyarországi csapatok mellett a Magyarországgal határos országok magyar lakta területeinek   60 éven felüli labdarúgó csapatai is részt vesznek. Az első határontúli csapatok eszékiek. A mi válogatottunk volt profi labdarúgókból álló két eszéki válogatottal játszott. Az első meccsen 4:2 arányban győztünk, a másodikon a tornagyőztes csapattól viszont 2:0 arányban vereséget szenvedünk.

A mérkőzések után nagyszerű vendéglátásban volt részünk. Andócsi János igazgató úr bemutatta az iskolát, ahol óvodától középiskoláig nevelnek magyar és horvát anyanyelvű gyerekeket. Este városnézés, majd másnap a Baranya háromszög falvaival ismertetett meg bennünket Zsigmond Csaba tanár úr.

A csapat tagjai: Gonda László, Illés Antal, Járnovics József, Módos Csaba, Ódor László, Wágner Csaba, Zsigmond Csaba tanár urak.

Köszönet mindenért Andócsi János igazgató úrnak és Ádám Sándor gondnok úrnak!